Rromania – rregat securrist orrtodox

Din capul locului tin sa mentionez ca nu sunt rasist, xenofob, sovin, antisemit sau vreun mic extremist. Cred ca incepand de astazi voi inceta sa ma mai simt roman, chiar daca sunt de nationalitate maghiara si-mi asum acest lucru. Asist scarbit de mai mult de o saptamana la zeflemeaua si bataia de joc la adresa unor simboluri nationale si traditionale a Romaniei, cum niste coate-goale si personaje dubioase iau la misto si arunca in derizoriu termenii Regat, Rege, Casa Regala si incoronarea unui rege. Toata bataia asta de joc dureaza de peste 20 de ani, cu o vehementa si nerusinare fara oprire, iar in ultimele zile s-au intrecut pe sine insisi… Poate sunt prost informat, dar pana astazi nu stiusem de manelele si muschiul tiganesc servit de catre conlocuitori pe mormintele Regilor Romaniei, la Manastirea Curtea de Arges, acolo unde cu complicitatea si incurajarea BOR s-a comis o blasfemie la adresa simbolurilor nationale ale romanilor. Iata care au fost faptele:

“La data de 31 august 2003, bulibașa Ilie Badea Stănescu a fost încoronat de către patru preoți ortodocși, în Catedrala Episcopală de la Curtea de Argeș, ca “Rege Internațional al tuturor rromilor creștini de pretutindeni”, în opoziție față de regele Cioabă care a trecut la Cultul Penticostal.
Împăratul țiganilor, Iulian Rădulescu, a emis un “Decret imperial de încoronare”, care a fost citit în Catedrală de către unul din preoți. Textul actului emis de către împărat este următorul: “În baza unui decret imperial, cu acordul Curții de la Viena, în conformitate cu Divanul și cutumele etnice ale rromilor din România și diaspora, formând un popor mondial cu un total de 78 de milioane de rromi, s-a acordat funcția supremă de rege internațional domniei sale, majestății Stănescu Badea Ilie din orașul Costești-România”. Imediat dupa citirea “decretului” și sfințirea coroanei, preoții i-au așezat pe cap lui Ilie Badea Stănescu o coroană din aur bătută cu nestemate, care cântărește peste un kilogram.” (sursa: Wikipedia)

Nu cred ca este neaparat nevoie sa fii monarhist sau sa ai minime notiuni din propria istorie nationala, ca sa ai un minim de respect fata de Regii Romaniei, cei care au obtinut cu greu independenta tarii, au modernizat-o si au infaptuit o tara, din care vroiau sa faca parte in anul 1919 Ungaria si Bulgaria. Poate astazi suna ca dracu`- asa cum spunea un revolutionar cu pulovar pe gat, dar este simplul adevar istoric.

Daca nu murea seful tiganilor Cioaba din Sibiu, cred ca tot s-ar fi gasit motive si noi provocari spre batjocura si denigrarea sistematica a Casei Regale a Romaniei si a Majestatii sale Regele Mihai I de catre Securitate si al FSN-ului lui Iliescu. Iar partasa la toata nemernicia asta, a fost si inca este BOR, acel aparat de propaganda si prostire in masa al vechii Securitati, care pe langa mulsul de bani publici si privati din buzunarele credinciosilor se mai ocupa si cu subminarea istoriei si simbolurilor nationale, implicarea directa in campanii electorale pentru cine plateste mai mult si jignirea Dinastiei Casei Regale a Romaniei.

Cum am spus si la inceput, refuz sa ma mai numesc Roman. Daca pentru romanii neaosi le este indiferenta starea asta de fapt si se complac in a se jigni singuri, mie de ce mi-ar mai pasa la urma urmei?

Regii Romaniei

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rromania – rregat securrist orrtodox

  1. Jōshō says:

    Da, Istvan, nici eu nu mai sunt roman…
    Romania s-a nascut in monarhie. Romania a devenit independenta in monarhie. Romania a devenit mare si unita in monarhie. In mintea si sufletul meu cuvintele “roman” si “Romania” au sens numai in monarhie si numai in numele Regelui. Eu nu pot fi roman intr-o republica, mai ales intr-una plina de batjocură.

  2. Jōshō says:

    Istvan, Casa Regala a Romaniei si Principele Nicolae sunt impotriva exploatarii de la Rosia Montana. Vezi aici comunicatul (pe care il gasesti si in alte parti) dar si fotografiile:
    http://www.unconservator.blogspot.ro/2013/09/casa-regala-romaniei-despre-rosia.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s